Skip to content

Преместване на дома в София с опитни хамали на добри цени

Преместване на дома в София

Който не се е местил в нов дом той не знае колко  напрегнато може да бъде това начинание, особено в натоварен град като София. Преместване на дома в София далеч не е лесна работа и най-добрия начин всичко да мине гладко и спокойно за вас е като наемете професионалисти.  Ние от Хамали Стоянов знаем колко  важно е предварителното планиране на този процес и за това предлагаме безплатен оглед на място особено когато става въпрос за преместване на цяло обзавеждане от апартамент . Знаем, че цената също е важна за вас, така че ако е възможно да ви дадем ориентировъчна или точна цена още по телефона ще го направим.  Можем да ви бъдем полезни със следните услуги свързани с преместването на дома:

  • Частично и цялостно преместване на дома – от няколко предмета до напълно обзаведено жилище.
  • Разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебели.
  • Опаковане на чупливи предмети в кашони с етикети.
  • Товарене, транспортиране, разтоварване и подреждане на вещите на новото място
  • Обикновен транспорт на имущество – превоз на вещи, покъщнина.
  • Преместване на мебели и багаж от София към страната.
  • Извозване на стари и негодни мебели до депо.
  • Безплатно посещение – оглед на място (когато е нужно).
  • Изготвяне на оферта за преместване с крайна цена.

В кои случаи се прави оглед на жилището?

Много хора днешно време използват фразата „преместване на дома” при търсене в интернет. Но често се случва, така че реално има няколко предмета – известен брой мебели и багаж за преместване. В подобни случаи огледът на място е излишен и цената за подобен тип частично пренасяне може да се уточни още по телефона.

От друга страна, ако освобождавате жилището си из основи и желаете да се премести цялото обзавеждане в друг апартамент, то тогава огледът е наложителен. Ако имате голямо количество вещи като: мебели, битова техника, дребен багаж (кашони, куфари и чували), покъщнина и други, значи попадате в тази категория. Сами разбирате, че при такова количество вещи за пренасяне е трудно да се определи конкретна цена в рамките на едно обаждане. Особено когато е необходимо разглобяване и опаковане на част от мебелите.

Примерни цени за преместване на дома в София

Преместване на дома в София

Цените за преместване на жилище в София са примерни и варират в зависимост от : количеството на вещите, етажа на изнасяне и нанасяне, наличието на асансьор, възможност за паркиране пред входа, разстоянието между адресите (в София или околните села и градове) и допълнителни изисквания по опаковане и де/монтаж на мебели. В  най – общия случай цената зависи от това дали става въпрос за частично или цялостно преместване на дома.  Тоест дали ще се премества цялото обзавеждане или само част от него.

Преместване на едностаен апартамент в София

Преместване на едностаен апартамент в София  – гарсониера или студио на цени от 300 до 400 лева.  Офертата може да включва от двама до четирима хамали, опаковане, де/монтаж на мебели и подходящ транспорт. Внимателно изнасяне на мебелите и багажа от съответния етаж, със/без асансьор, укрепване на предметите в  превозното средство и нанасяне на обзавеждането в новия дом. Разопаковане и обратно сглобяване на мебелите.

Преместване на двустаен апартамент

Преместване на двустаен апартамент в София и близките села и градове на цени от 450 до 700 лева.  Подобен тип преместване на дома може да включва от двама до петима хамали и допълнително превозно средство, разглобяване и опаковане на мебели, пренасяне на дребен багаж. Цената варира в зависимост от обема на работата (сложността на услугата) и точна оферта може да се изготви след посещение и оглед на обекта.

Преместване на тристаен апартамент

Преместване на тристаен апартамент  в София и околностите на цени от 600 до 1000 лева. Преместване на дома от такъв мащаб може да включва от четири до шест човека професионални хамали и две превозни средства. Опаковане, разглобяване и обратно сглобяване на мебели, изнасяне на дребен багаж и други. Крайна цена може да се даде само след оглед на място. 

За да можем да ви дадем точна цена за вашето преместване е най-добре да ни се обадите директно по телефона. Само така ще можем да ви зададем точните въпроси и да научим всички подробности свързани с преместването на вашия дом.

Работим спокойно и съвестно. Отнасяме се с внимание както към вещите, така и към нашите клиенти. Разчитайте на нашата коректност и професионализъм! Разполагаме с повече от 10 години опит в преместването на дома.

Преместване в нов дом от какво зависи цената

След като направим безплатен оглед на място, можем да ви предложим предварително фиксирана цена. След определяне на детайлите – демонтаж, и опаковане (кашони, чували, гардероби и др.), нужният ресурс от хамали и обем на товарния транспорт, ще ви предложим конкретна цена.

Обслужвани райони

Нашата фирма обслужва всички квартали в София, както и близките населени места извън Околовръстния път. Ако се намирате по-далече, моля уведомете ни, за да изчислим транспортния разход.

Осигуряване на паркомясто

Ако осигурите паркомясто непосредствено пред сградата, ще улесните много нашите мобилни екипи. В случай, че това е невъзможно, ще спрем максимално близо на разрешено място.

Дежурен телефон за Почистване на мазета и тавани

0893 484 770 – можете да ни звъните за всякакви въпроси относно услугата Почистване на мазета в София. Ще се радваме да Ви отговорим.

Често задавани въпроси

Отлично
Въз основа на 65 отзиви
Ина Маркова
Ина Маркова
26/12/2023
Изключително доволна останах от бързината, точността и качеството на свършената работа! Благодаря ви момчета! Горещо препоръчвам фирмата! При нужда отново бих ви потърсила. Изнесохте всичко ненужно и почистихте след вас … Още веднъж БЛАГОДАРЯ 😊
Lidia Dalkalatcheva
Lidia Dalkalatcheva
15/12/2023
Много съм доволна от изпълнението на договорената услуга.Мебелите бяха изнесени професионално и бързо, а апартаментът след това беше почистен. Уговорената предварително цена беше спазена. Момчета бяха бързи, внимателни и коректни. Препоръчвам фирмата!
Николай Пенков
Николай Пенков
01/12/2023
Обадих се няколко часа за спешно преместване на един диван, веднага откликнаха и до няколко часа дивана го нямаше. Изклучително коректни, бързи, и на нормални цени. На мен ми се налагаше да съм на работа и трябваше да ги оставя сами и всичко си е наред. Имаше постоянна комуникация.
Irina Todeva
Irina Todeva
25/11/2023
Изключително доволна съм от предоставената услуга - коректни, точни, бързи и много внимателни! Професионално изпълнение! Препоръчвам!
Dilka Bilka
Dilka Bilka
10/09/2023
Бързи, коректни, точни. Каквото казаха като оферта (ден, час, цена), спазиха 100%. При първичния разговор по телефона ми беше предоставена търпеливо детайлна информация какви снимки да направя на мазето си, за да получа най-точната ценова оферта. Препоръчвам. 👍
Vanina Ivanova
Vanina Ivanova
02/09/2023
Супер бързи и точни. Чудесна комуникация с фирмата, самите хамали бяха изключително стриктни и положиха екстра усилия да остана доволна като клиент. Разумни цени.
Radoslav Rachev
Radoslav Rachev
12/07/2023
Competent and professional service. They work really fast.
Emil Poptodorov
Emil Poptodorov
03/10/2022
Fast, competent and professional service. Highly recommended