Почистване на мазета и тавани в София

pochistvane na tavan sofya hamali stoyanov
pochistvane na maze v sofya hamali stoyanov
Почистване на мазета и общи части на вход

Ако търсите коректна фирма с опит в почистването на мазета, тавани и гаражи в София значи сте попаднали на правилното място. В Хамали Стоянов предлагаме основно почистване на всякакви помещения от битов и строителен отпадък на територията на София и столична община.

Почистване на тавани и мазета

Почистването на таван или мазе в столицата е една от най-мръсните и трудоемки задачи в областта на хамалските услуги и не е по силите и възможностите на всеки. Всички боклуци трупани с години трябва да бъдат изнесени от помещението и натоварени в специален камион, след което да бъдат транспортирани до сметище в покрайнините на града за депониране.

Почистването на таванско помещение например често излиза по-скъпо от почистване на мазе. Обикновено боклуците от тавана се изнасят пеша по стълбите от висок етаж поради липса на асансьор в сградата. Наличието на подходящо място за паркиране на голям бус в близост до входа също оказва влияние върху цената на услугата.

Разгледайте нашия списък с примерни цени за да добиете по ясна представа за това колко ще ви струва подобна услуга по почистване на таван.

Примерни цени за почистване на мазета и тавани в София

Цени за почистване на мазета в София

Почистване на мазета от битови и строителни отпадъци в столицата на цени от 180 до 300 лева за лично помещение с площ до 15 квадратни метра.

Цените варират в зависимост от големината на помещението, количеството и вида на отпадъците в него.

Услугата включва минимум двама работника за изнасяне и товарене на отпадъците в камион, които биват извозвани до регламентирано депо с включена в цената такса сметище. Събиране на дребните боклуци в собствени чували и измитане на помещението след почистването.  При наличие на повече от едно мазе, общи части и коридори за почистване предлагаме пакетна цена с отстъпка.

Пример. Мазета с малка квадратура в панелни блокове пълни предимно с битови отпадъци се доближават повече до долната граница за почистване 180 – 250 лева. В редки случай, когато в мазето има само няколко предмета – стари мебели и други вещи за изнасяне може да струва по-евтино.

Мазета в стари тухлени сгради в центъра на София с по голяма площ, силно замърсени с повече боклуци в тях се доближават до горната граница 250 – 300 лева, понякога и повече. 

Цени за почистване на тавани в София

Почистване на таван в София на цени от 200 до 350 лева при наличен на асансьор в сградата. При липса на асансьор от 350 до 700 лева за едно помещение.

Цената за почистване на таван определяме в зависимост обема на тавана, етажа на изнасяне, количеството и вида на отпадъците.  

Услугата включва: екип от хамали, подходящ транспорт, собствени чували за отпадъците, изнасяне и извозване на боклуците до депо за наша сметка. Измитане на помещението след почистването.

Пример. Тавани с малка площ в ЕПК или тухлени сгради с наличен асансьор се доближават повече до долната ценова граница 200 – 350 лева. Особено ако не са пълни до горе и отпадъците са предимно битови.

И обратното. Почистване на тавански помещения в сгради без асансьор излиза по-скъпо от 350 до 700 лева. Обикновено такива тавани са разположени по високите етажи на старите кооперации в центъра на София. Подобни помещения често са доста мръсни, прашни и пълни предимно със строителни отпадъци. В най общия случай колкото повече боклуци има толкова по-висока е цената да се почисти. Всичко се изнася пеша по стълбището, отнема повече време и по-голям екип от хамали.  

Как да получа точна цена за почистване на мазе или таван?

Най-добрия начин да получите точна цена за почистване на вашето мазе или таван е като ни изпратите снимки или видео клип по вайбър на телефон 0893 484 770. Например при извозване на стари мебели лесно можем да ви дадем ясен отговор колко ще ви струва още по телефона. При тези услуги обикновено са налице определен брой предмети чиито размери могат да се уточнят при директен разговор.

Но когато става въпрос за почистване на мазе или таван това съвсем не е така. В такива помещения обикновено има огромно количество дребни отпадъци трупани с години, които е невъзможно да бъдат описани по телефона. Изключение правят случаите когато в помещението има за изнасяне няколко неща. 

Ето защо, ако разполагаме със снимки или видео клип на отпадъците ще можем да преценим големината на помещението, вида и количеството на боклуците в него. Ще добием визуална представа за обема на работата и ще ви изготвим оферта за почистване с точна или приблизителна цена. Понякога дори можем да пропуснем огледа и направо да се договорим за ден и час за почистването.

Например силно замърсени помещения в които има предимно строителни отпадъци излизат по скъпо да бъдат почистени. И обратното. Изнасяне на битови отпадъци като: стари мебели и вещи, празни буркани, едри предмети, дървения, инструменти и желязо излиза по-евтино.

Ако все пак можете да опишете размерите на помещението и до колко е пълно с боклуци (под половината, наполовина или почти до тавана) и какви са отпадъците в него  ще се опитаме да ви дадем приблизителна цена още на момента. Ако цената ви удовлетворява можем да договорим среща на място, при която да уточним крайната цена за почистване.

Но в повечето случаи предпочитаме да ни изпратите снимки или най-добре видео клип заснет от вашия телефон по вайбър за да ви ориентираме колко ще ви струва още по телефона. Така ще си спестим излишно време за срещи, ако цената не ви устройва.   

Оглед на място извършваме също, когато става въпрос за почистване на мазе или таван в комбинация с почистване на жилище от стари мебели и вещи за изхвърляне. Но дори в тези случи ще се нуждаем от вашата яснота по отношение на състоянието и броя на помещенията за почистване за да можем да ви дадем ориентировъчна цена преди огледа.

Почистване на таван – ценообразуване

Факторите, които определят цената за почистването на тавана са: квадратура на помещението, колко отпадък има, какъв тип е отпадъкът, има ли паркомясто на разположение пред сградата, има ли асансьор и др.

Обслужвани квартали

Нашата фирма обслужва всички квартали в София, както и близките населени места извън Околовръстния път. Ако се намирате по-далече, моля уведомете ни, за да изчислим транспортния разход.

Осигуряване на паркомясто за екипа ни

Ако осигурите паркомясто непосредствено пред сградата, ще улесните много нашите мобилни екипи. В случай, че това е невъзможно, ще спрем максимално близо на разрешено място.

Дежурен телефон за Почистване на тавани

📞 0893 484 770 – можете да ни звъните за всякакви въпроси относно услугата почистване на тавани в София. Ще се радваме да Ви отговорим.

Работно време

От 8:00 до 20:00 ч. Работим всеки ден, вкл. и уикенда ✅

Цена за почистване на таван

Стандартно почистване на таван струва между 200 и 300 лв. Все пак е важно да се вземат предвид факторите, описани по-горе.

 

С Хамали Стоянов почистването на мазета и тавани в София е бързо, качествено и коректно.  Винаги спазваме уговорените срещи, срокове и цени.

Обадете ни се за безплатна консултация още сега! Приемаме запитвания и поръчки всеки ден от 9:00 до 21:00 часа.

Често задавани въпроси