Почистване на мазета и тавани в София

pochistvane na tavan sofya hamali stoyanov
pochistvane na maze v sofya hamali stoyanov
Почистване на мазета и общи части на вход

Ако търсите коректна фирма с опит в почистването на мазета, тавани и гаражи в София значи сте попаднали на правилното място. В Хамали Стоянов предлагаме основно почистване на всякакви помещения от битов и строителен отпадък на територията на София и столична община.

Почистването на мазе или таван в столицата е една от най-мръсните и трудоемки задачи в областта на хамалските услуги и не е по силите и възможностите на всеки. Всички боклуци трупани с години трябва да бъдат изнесени от помещението и натоварени в специален камион, след което да бъдат транспортирани до сметище в покрайнините на града за депониране.

Цените за почистване на подобни помещения в София се определят в зависимост от количеството и вида на отпадъците в тях. Почистването на таван винаги излиза по-скъпо от почистването на мазе, тъй като обикновено боклуците от тавана се изнасят пеша по стълбите от висок етаж често поради липса на асансьор в сградата. Наличието / липсата на подходящо място за паркиране на товарната кола в близост до входа също оказва влияние върху цената за почистване.

За да бъдем максимално точни в цената ние от Хамали Стоянов предлагаме безплатен оглед на място при който изготвяме оферта за почистване с крайна цена. При почистване на таван, огледът на място е напълно задължителна практика особено, ако в сградата няма работещ асансьор. Когато почистваме мазе (лично помещение) огледът може да бъде избегнат и да получите крайна цената още по телефона. 

Разгледайте нашия списък с примерни цени за да добиете по ясна представа за това колко ще ви струва подобна услуга.

Примерни цени за почистване на мазета и тавани в София

Почистване на мазе в София на цени от 140 до 200 лева за лично помещение до 15м2.

Цените варират в зависимост от големината на помещението, количеството и вида на отпадъците в него. Крайна цена за почистване на мазе в София може да получите след разговор по телефона или безплатен оглед на място.

Услугата включва минимум 2-ма работника за изнасяне и товарене на отпадъците в камион, които биват извозвани до регламентирано сметище. При почистване на повече от едно мазе, общи помещения и коридори предлагаме пакетна цена с отстъпка след оглед на място.

Почистване на тавани в София на цени от 200 лв. до 350 лева. за едно помещение.

Цената се определя в зависимост от количеството на отпадъците и от кой етаж ще се изнасят при липса на асансьор в сградата.

При почистване на таван в София е желателно е да се направи оглед на място, при който да се изготви оферта с крайна цена. Услугата включва: екип от хамали, собствени чували за по-дребните отпадъци, изнасяне и извозване на боклуците до депо за наша сметка.

В Хамали Стоянов винаги се стараем да оправдаем дори да надминем очакванията на клиента за качество и цена на желаната услуга. При нас няма скрити такси и комисионни, а договорената цена е окончателна.

Обадете ни се за безплатна консултация още сега! Работим без почивен ден.