Преместване на мебели и багаж от дома в София и страната

Преместване на мебели и багаж в София и страната на изгодни цени
Местене на багаж в София
Превоз на мебели и багаж

Нуждата от преместване на мебели и багаж в София и по-големите градове в страната кара много хора да потърсят професионална помощ от фирмите за хамалски услуги и транспорт.

Независимо дали имате нужда от обикновен превоз на мебели или пренасяне на голямо количество багаж , при всички случай ще имате нужда от бус или камионче с подходящ обем който да събере вашите вещи и покъщнина на веднъж. Ако не можете да вдигате и пренасяте вашите мебели сами или с помощта на приятели едва ли ще минете без професионални хамали.

В подобни случаи можете да се обърнете към Хамали Стоянов  – фирма с богат опит в пренасянето и транспортирането на лично имущество в София и страната. Разполагаме с надежден автопарк от превозни средства с различен товарен обем и екип от опитни хамали – професионалисти с дългогодишен опит в преместването на мебели и багаж.

Предлагаме различни услуги и цени за преместване на дома

 • Обикновена транспортна услуга (без хамали) за превоз на мебели и багаж в рамките на София или до желана от вас дестинация в България.
 • Комплексна услуга за преместване на имущество с екип от хамали и транспорт на къси и дълги разстояния – в столицата и страната.
 • Цялостно преместване на дома – пренасяне на цяло обзавеждане в София от едно жилище в друго.
 • Разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебели.
 • Изнасяне и извозване на стари и ненужни мебели до депо за отпадъци.
 • Безплатен оглед на място

Цени за обикновен превоз на мебели и багаж без хамали

Превоз на мебели и багаж в София и околните села на цени от 45 до 70 лева за един курс без ограничение на времето за товарене и разтоварване.  Крайната цена се определя в зависимост от разстоянието между адресите и обема на използваното превозно средство – бус или камионче с падащ борд с обем на товарните помещения от 12 до 20 кубични метра.

Транспорт в софийска област на цени от 70 до 150 лева крайна цена за един курс без ограничение на времето в зависимост от разстоянието и количеството на багажа (обема на товарната кола).

Превоз на имущество в страната (от/до София) на цени от 0.60 до 0.80 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки. Можем да ви дадем крайна цена за превоз от столицата до всяка дестинация в България и обратно към София. Обадете ни се или направете запитване

Всяка услуга включва помощ от шофьора при подреждане и укрепване на вещите в товарното помещение.

Преместване на мебели и багаж с хамали и транспорт на час

Комбинирана услуга за преместване на мебели, багаж , лично имущество в София с хамали и транспорт – заплащане на час:

Превоз с 1 хамалин (шофьора)  – 50 лв./час – минимум 2 часа = 100 лв.  Шофьора ви помага при преместването на мебелите или действа сам при-по леки предмети (багаж), които могат да се вдигат от един човек. След първите два часа таксуваме по 25 лева на всеки половин час. Пример: 2ч./30мин. – 125 лв. и 3 часа = 150 лева.

Преместване на дома с двама хамали и голям бус в София и околностите – 90 лв./час за първите 2 часа минимално време за наемане = 180 лева. Всеки следващ час след това по 80 лева и съответно по 40 лева за всеки половин час. 2ч./30мин. = 220 лв., 3 часа = 260 лв., 3 часа/30мин. = 300 лв., 4 часа = 340 лв. Закръгляме времето до 10 минути в полза на клиента.

Пример:  2-ма носачи + транспорт за София за период от:  2ч./10 мин. = 2 часа – 180лв.

При този тип на ценообразуване можем да предвидим времето за изпълнение до половин / един час в зависимост от обема на работата. Но няма как да знаем колко точно ще ви струва услугата предварително. Ето защо е най-добре клиента да получи крайна цена за преместването. Така времето вече не е от значение и важи само окончателната цена. По този начин ще знаете предварително колко точно ще ви струва преместването.  

Преместване на мебели и багаж с крайна цена

Можем да ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена за преместването на вашите вещи и домашно обзавеждане в София или страната. Ние от Хамали Стоянов  предлагаме безплатен оглед на място в случаите, когато имате прекалено много мебели и багаж за пренасяне.

При наличие на малко (лесни за уточняване) предмети за пренасяне, можем да ви дадем крайна цена още по телефона.

За да бъдем максимално точни и коректни при определянето на крайна цена за преместване, ние от Хамали Стоянов ще имаме нужда от следната информация от ваша страна:

 • Броя, приблизителните или точните размери на мебелите.
 • Ще се пренасят ли електроуреди, багаж, дребни предмети, кашони, чували с вещи и колко на брой ще бъдат горе долу.
 • Етажите и на двата адреса при изнасяне и нанасяне на вещите?
 • Наличието/липсата на асансьор в сградата.
 • Разстоянието – от къде до къде ще се транспортират вещите.
 • Подходящо място за паркиране в близост до входа на сградата.

Разгледайте страницата ни с често задавани въпроси. Там подробно сме описали каква информация от вас ще нужна за да получите крайна цена за преместване. 

Примерни оферти за преместване с крайна цена  

Пренасяне в София с помощ от шофьора на буса на  1 до 5 броя мебели и малко багаж от 90 до 120 лева крайна цена. Не се таксува времето, а се определя крайна цена за пренасяне и транспорт  с един човек, който да ви помага при товарене и разтоварване на вещите.

Преместване от двама хамали и транспорт в София  от 1 до 5 броя мебели и малко багаж  – от 120 до 180 лева твърда цена без ограничение на времето.Както сами виждате при фиксирана цена за преместване е възможно да получите оферта с по-добра стойност от тази за 2 часа или за 2ч. и половина 

Преместване на мебели и багаж от София към страната – изготвяме оферта с крайна цена по телефона или след оглед на място.

Всеки един случай за преместване на дома е много индивидуален и затова ви съветваме да се свържете с нас директно. В зависимост от конкретната ситуация ние ще преценим кой вариант ще е най-подходящ за вас. Можем да ви изготвим точна цена още на момента или  да ви предложим оглед на място.

Гарантираме ви коректно отношение, бързо и качествено обслужване на изгодни цени. Работим без почивен ден. Обадете ни се още сега!

Превоз-преместване на мебели и багаж София

Определяне на цената за преместване на мебели

Извършваме безплатен оглед на място в удобно за Вас време. По този начин можем да изготвим оферта с окончателна цена в зависимост от особеностите на конкретната задача.

За да получите най-точна цена за услугата преместване на мебели

Е нужно да отговорите на нашите въпроси, например – на кой етаж се намират мебелите, има ли асансьор в сградата, има ли възможност за паркиране в близост до входната врата на сградата, какъв е броят на обемните предмети и дали желаете разглобяване на мебелите.

Превоз на тежки и специални мебели

За нас няма значение дали мебелите трудни и тежки за пренасяне. Ние можем да ви помогнем с местенето, защото имаме хора, които да се заемат  с тези и други трудноподвижни мебели.

Защита на мебелите

При преместване на мебели нашите специалисти, които се занимават с превоза, знаят правилния начин за опаковане и подреждане на всяко парче, за да се гарантира, че мебелите ще запазят първначалния си вид.

Често задавани въпроси